ehborecreatief

is er wat gebeurd dan?

Coaching


Wat kan ik voor U betekenen:

Ik geloof erin dat iedereen EHBO kan leren. Iedereen vindt het fijn dat er iemand is die kan helpen als er wat gebeurd. Al is het maar om de tijd te overbruggen tot de hulpdiensten er zijn en het van U overnemen.

Daarom verzorg ik opleidingen en herhalingslessen in het omgaan met Eerste Hulp in de breedste zin van het woord, Dit kan zijn voor verenigingen, bedrijven of particulieren en de lessen zijn standaard of worden door mij op maat `gesneden` dit om de bedrijfsvoering zo min mogelijk te verstoren en een zo hoog mogelijk rendement uit de opleiding te halen.

Ook binnen de bedrijven waar de BHV-er wettelijk een plaats heeft ingenomen zal nascholing nodig zijn. Ik vind het belangrijk dat de punten die in een RI&E terug komen ook daadwerkelijk getraind worden zodat de dienstdoende BHV-er ook weet wat er op hem/haar af komt. Zorg dat je getraind bent en dat je niet voor onverwachte acties komt te staan.

Afspraak

Zowel overdag, in dagdelen alsook avonds kunnen de lessen verzorgd worden. Laten we iets afspreken?

Bent U geïnteresseerd neem dan gerust contact met me op of vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met U op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Misschien is het een begin van een leuke en leerzame samenwerking